Gammeldaws æbleflæsk.
ca. 45 min.
Tidforbrug ialt :
Billigt
Pris :
INGREDIENSER
til ca. 4 prs.
8-10 skiver håndskåret bacon
6-8 æbler skrællet og skåret i stykker
2-3 spsk. sukker eller farin (ahornsirup kan også bruges)
6-8 æbler skrællet og skåret i stykker
2-3 spsk. sukker eller farin (ahornsirup kan også bruges)
FREMGANGSMÅDE
Baconet steges sprødt på panden og tages af.
Hvis der er meget fedt på panden, hældes noget af det bort.
Æblestykkerne kommes nu på panden og småsteger i 10-15 min. til æblerne begynder at mose ud. Sukker drysses på og det smages til.
Æblemosen hældes op på et fad og baconstykkerne arrangeres ovenpå.
Hvis der er meget fedt på panden, hældes noget af det bort.
Æblestykkerne kommes nu på panden og småsteger i 10-15 min. til æblerne begynder at mose ud. Sukker drysses på og det smages til.
Æblemosen hældes op på et fad og baconstykkerne arrangeres ovenpå.
SERVERING
Serveres med groft brød som del af en julefrokost.
Ingen kommentarer:
Send en kommentar